Installation Project, Finalised venue

This week we came to a final deduction on where to hold our Installation.
We chose an outdoor venue, the courtyard in Lamorby House and we felt the levels and diversity of the space would really help our Installation to take shape.
Our venue has more than one entrance and exit which is perfect for our idea of Navigation and moving from point A to B. It also includes various levels and spaces which can act as obsticlas for the audience. This is one idea we are very keen on using. Another reason was the flooring was perfect for us to mark up and draw on co-ordinates which we decided would help our project a lot.

Here are a few images of our chosen area…









Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

You are commenting using your account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s